Студенти та викладачі ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилися до загальноміських заходів з нагоди Дня українського добровольця.

Вшановуючи пам’ять добровольців, які віддали своє життя за Україну, разом з містянами та представниками влади поклали квіти до меморіалу «Незламні духом», взяли участь в молебні за загиблими.

— Це день, коли ми вшановуємо тих, хто не був військовим за професією, але в критичний для держави момент добровільно узяли до рук зброю, щоб захистити країну, — наголосила Анна Остапенко, заступник з виховної роботи директора ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва. — Вдячні кожному за мужність, свідомість, патріотизм і бажання боронити державу, захищати українських громадян, за любов та відданість Україні.

Студенти також подякували добровольцям на своїх сторінках у соціальних мережах.

Викладачі факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем провели тематичні лекції у цей день.

Сьогодні добровольцем став увесь український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив лави ЗСУ; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам.

Дякуємо всім, хто нині наближає День нашої Перемоги!