Уже котрий рік поспіль на базі ННІ природничих та аграрних наук для старшокласників проводиться хіміко-біологічна школа. Цього навчального року вона стартувала у грудні.

Заняття проводять досвідчені викладачі, теми стосуються різноманітних розділів біології, хімії та екології. Учні мають змогу взяти участь у проведенні експериментів та розглянути різноманітні препарати, що дозволяє глибше опанувати окремі теми. Для закріплення матеріалу викладачі проводять із учнями тестування — це спосіб підготовки до складання НМТ з біології та хімії.

Проведені заняття стосувалися визначення нітратів та нітритів, якісних реакцій у неорганічній хімії, адсорбції, будови клітин, груп крові людини систем АВ0 та Rh, водоростей водойм України, пристосування птахів до польоту, а також методики розв’язування задач із генетики.

Заняття проводяться щосуботи. Початок о 10:00 за адресою: Черкаси, бул. Шевченка, 81, НК №1, каб. 626. Телефон для довідок: (0472) 371551, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Будемо раді бачити зацікавлених учнів!

ННІ природничих та аграрних наук