bgb
 
 
 
 
 

Викладачі кафедри дошкільної та спеціальної освіти розповіли кореспондентам ТРК «ВІККА», як молоді науковці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького працюють в умовах викликів сьогодення в освітньому середовищі.

Докторка філософії, доцентка Юлія Соловей, та докторка філософії, старша викладачка Оксана Панченко ознайомили з упровадженням інноваційних методик навчання і викладання в освітній процес, а також наголосили на важливості наукової діяльності для розвитку дошкільної освіти.

Викладачі кафедри дошкільної та спеціальної освіти також висвітлили актуальні питання, пов'язані із сучасними тенденціями підготовки майбутніх вихователів та вчителів початкової школи, які виникли у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну. Науковці поділилися власним практичним досвідом та висловили свої думки щодо особливостей організації освітнього процесу в закладах освіти у період дії воєнного стану та післявоєнний період.

Викладачки також стали гостями програми «Четверта влада» з Ольгою Мальованою, де говорили про тенденції, до яких мають бути готові педагоги у сфері освіти.

Детальніше про це пропонуємо переглянути у сюжеті ТРК «ВІККА»: