bgb
 
 
 
 
 

Триває набір на курси підвищення кваліфікації в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Про це інформують у ННЦ «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки».

— Курсову підготовку можна пройти як власним коштом, так і коштом державного бюджету, — розповідає директорка ННЦ Світлана Богуславська.

За її словами, навчання окремих категорій громадян за рахунок державних коштів за ваучерами – один із напрямів співпраці ННЦ «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з Черкаським обласним центром зайнятості. Кошти за ваучером можна використати на оплату навчання в магістратурі або на курсах підвищення кваліфікації за обраною або замовленою програмою.

Особливий попит вступників на здобуття освітнього ступеня «магістр» має спеціальність 053 «Психологія», на яку у 2023 році вступили 77 осіб, з них 41 особа – за направленням Центру зайнятості з ваучерами.   

Що стосується, зокрема, програм підвищення кваліфікації, то у 2023 році в ННЦ «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» підвищили кваліфікацію 394 особи за 17 різними програмами.

Підготовчі курси для складання національного мультипредметного тесту пройшли 94 особи, які показали відмінні результати, набравши достатню кількість балів для вступу на обрані спеціальності.

У 2024 році продовжує навчання за ваучерами група за спеціальністю 053 «Психологія» курсу «Кризова психологія». Триває навчання на курсах за спеціальністю 053 «Психологія» курс «Психологічна допомога учасникам освітнього процесу в умовах дій травматичного стресу».

З середини червня новостворена група розпочне навчання на курсах підвищення кваліфікації за спеціальністю 012 «Дошкільна освіта» курсу «Дитяча психологія та психотерапія».

Кінець літніх канікул — і початок нових курсів в інституті! У планах :

— курси підвищення кваліфікації  «Застосування міжнародного досвіду вирішення конфліктів та міжнародного гуманітарного права» для працівників Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці;

— курси підвищення кваліфікації «Інституційний механізм адаптації законодавства України до права ЄС (ACQUIS ЄС) у контексті європейської інтеграції» для працівників Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Навчально-науковий центр «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» розробляє гнучкі графіки освітнього процесу та допомагає людям реалізувати своє право на навчання, надане державою.

Більше інформації можна отримати за адресою : м.Черкаси бульвар Т. Шевченка, 79, НК № 3, каб.: 137, 315

Телефони для довідок: (067) 470 05 36 (курси підвищення кваліфікації та магістратура)

ННЦ «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки»