Молодіжний конкурс відеопроєктів «Три хвилини для подолання насильства» організовується і проводиться ініціативною групою Центру гендерної освіти, кафедри початкової освіти, кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації.

Конкурс проводиться з метою інформування освітньої спільноти та широкого загалу щодо деструктивного впливу насильства як у середовищі сім'ї, так і в освітньому, молодіжному середовищі вцілому через створення соціальних відеопроєктів, що закріплюють необхідність попередження та протидії насильству.

Прийом заявок на конкурс — до 25 листопада 2019 року
Прийом робіт на конкурс — до 8 грудня 2019 року.
Підведення підсумків конкурсу — до 20 грудня 2019 року.

Учасником конкурсу може стати учень/учениця, студент/студентка або ініціативна група студентської та/або учнівської молоді в закладах освіти Черкащини, що здійснюватимуть інформаційно-просвітницьку діяльність у молодіжному середовищі з питань попередження та протидії насильству.

Для участі у конкурсі необхідно надати в установленому цим Положенням порядку відеоролик (роботу). Автори викладають конкурсні відеоролики на відеохостинг Youtube і направляють посилання на свої роботи на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням теми листа «Конкурс».

На конкурс подаються відеоролики (роботи), зняті (створені) будь-якими доступними засобами, що відповідають тематиці (назві) конкурсу тривалістю до 3 хвилин.
Нагородження переможців 17 грудня о 14:00 у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.
Більш детальну інформацію можна знайти на сторінці конкурсу. На переможців чекатимуть призи.

Зупинимо насильство разом!

Довідки: (063)864-53-92 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва