bgb
 
 
 
 
 

Зустріччю зі студентами розпочав свій діалог із черкащанами фронтмен гурту «Антитіла», відомий волонтер та громадський діяч Тарас Тополя. Артист відгукнувся на запрошення студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького і поспілкувався з молоддю про творчість, особисте життя та активізм.

У неформальній атмосфері зустрічі поставили запитання улюбленому виконавцю. Молодь цікавили різні теми. Хтось запитував про творчий шлях Тополі, інші питали про те, як створити свій гурт, а комусь було цікаво те, яку колискову артист співає своїм дітям.

На питання про головний девіз життя Тополя відповів: «Любов — це єдина істина. Все інше — ілюзія». Фронтмен дав пораду студентам: «Для того, щоб чогось досягти — потрібно діяти. Хтось шукає відмазки, а хтось шукає варіанти. Краще, звісно, діяти другим способом».

— Активність, волонтерська діяльність розкриває людину у незвичному аспекті. Ми — соціальні істоти і маємо вчитися комунікувати та віддавати частинку себе заради спільної користі. Такі активні діалоги як сьогодні, дієві. Не можна сказати, що людина буде діяти зараз або завтра. Можливо, вона згадає цю зустріч через роки, згадає якісь поради. Колись те, що сказано сьогодні, може стати важливим для людини у майбутньому, — наголосив співак.

До активності закликав студентів і представник проекту «U-Report» Світозар Ніцполь. Презентуючи проект, він наголосив, що участь молоді в суспільному житті — це важлива частина творення держави

У кінці зустрічі кілька студентів ЧНУ отримали подарунки у вигляді світшотів та футболок від «U-Report», які їм вручав Тарас Тополя. І, звісно ж, опісля молодь змогла сфотографуватися та взяти автограф улюбленого співака.

View the embedded image gallery online at:
https://cdu.edu.ua/news/taras-topolia.html#sigProId60cdba55ac

  Марина Клімчук, студентка 4-Ж ННІ української філології та соціальних комунікацій