bgb
 
 
 
 
 

Від імені студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького вітаємо всіх студентів України і свого рідного університету з Міжнародним днем студента! Бажаємо залишатися активними учасниками студентського життя, розвиватися та креативити!

Цього року ми вирішили звернутися до ширшого кола студентів і привітати й тих, хто не може почути наших слів! Студентська рада довго вчила мову жестів, щоб звернутися із привітальним словом до студентів із порушеннями слуху. Результати нашої роботи можете побачити у відео!

 

Неможливо було б втілити в життя ідею без педагогів комунального закладу «Черкаський навчально-реабілітаційний центр "Країна добра" Черкаської обласної ради» та особисто його директора Ірини Францівни Зганяйко. Дякуємо вам за уроки мови жестів і те добро, яке ви робите для молодих людей.

Також висловлюємо вдячність за допомогу в реалізації проекту нашому проректору Галині Гаврилюк, технічну підтримку, режисуру й монтаж Руслану Крижанівському та Сако Акопяну, відеотехніку — компанії «Манеж»

 

Аліна Козлова, голова студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького