Із нагоди відзначення Всесвітнього дня інтелектуальної власності студенти IV курсу спеціальності «Право» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького під керівництвом завідувача кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Наталії Попової та викладача кафедри, адвоката Владислава Колодницького взяли участь у виїзному семінарі у формі модельного судового засідання на базі Апеляційного суду Черкаської області.

Під час судових дебатів було розглянуто справу щодо захисту права інтелектуальної власності під головуванням судді-спікера Оксани Карпенко.

Із вітальним словом виступив голова Апеляційного суду Черкаської області Бабенко Володимир Миколайович. У своїй промові він розказав про роботу суду та зазначив, що навчання та практика у формі судових дебатів — це безцінний досвід для юристів-початківців.

На завершення суддя-спікер Оксана Карпенко подякувала студентам за участь і відзначила високий рівень їхньої підготовки, а також наголосила, що спілкування з практикуючими суддями допоможе студентам в їхній майбутній професії.

Керівництво Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін щиро дякують голові Апеляційного суду Володимиру Бабенку, судді-спікеру Оксані Карпенко та секретарю суду Тетяні Пономар за співпрацю та за надану можливість проведення реального судового засідання для студентів університету.

 

 

Кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін