Напередодні Дня святого Миколая студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького подарувала свято пацієнтам центру дитячої онкології та гематології Черкаський обласного онкологічного диспансеру.

Студенти завітали до дітей із подарунками й розважальною програмою. Разом із дітками вони співали, танцювали, відгадували  загадки та відповідали на питання веселої вікторини про Новий рік та про зиму. Після концерту діти разом зі студентами розмалювали плакат, на якому була зображена новорічна ялинка. Хтось обмальовував долоньки, хтось малював іграшки, а хтось писав.
Студенти також передали зібрані під час Різдвяного благодійного марафону кошти  — 11000 гривень.
— Ми дякуємо всій університетській громаді, яка здавала кошти, проводила благодійні ярмарки, а також тим, хто брав участь у привітанні діток і їхніх батьків, — .зазначила голова студентської ради ЧНУ Мар’яна Кусяка.
— Я люблю працювати з дітьми, тому мені сподобалось, але коли розумієш, скільки пережили ці діти і скільки ще мають пережити, по шкірі йдуть мурашки. Я отримала задоволення від дійства, від спілкування, але разом із тим хочу, щоб всі скоріше стали здоровими і більше ніколи не потрапляли в такі заклади, — поділилася враженнями другокурсниця навчально-наукового інституту іноземних мов Єфименко Валерія.
— Благодійність вже стала традицією і внутрішньою потребою для викладачів і студентів ЧНУ. А напередодні новорічних та різдвяних свят ми проводимо благодійний марафон, під час якого допомагаємо всім, хто цього потребує. Адже молоді люди за роки студентства не лише стають дипломованими фахівцями, а й проявляють людяність та небайдужість. Переконаний, вони збережуть ці якості на все життя! — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко.
 
Судентська рада