Студентська рада ННІ економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на останньому засіданні в цьому семестрі оприлюднила результати своєї діяльності за 2019-2020 навчальний рік. 

В. о. голови студентської ради інституту Марина Жукова звітувала про проведення великої кількості заходів: різноманітних флешмобів, поїздки в Сокирне, тематичних свят, які організовували на найвищому рівні. Попри карантин, органи студентського самоврядування активно працювали та популяризували свій інститут через соцмережі. За їхньої підтримки до всіх шкіл було надано загальну інформацію про інститут, спеціальності та студентське життя у вигляді презентації для абітурієнтів і відеозвернення студради.

Студентська рада ініціювала та налагодила безперервну роботу на сторінках ННІ економіки і права в соціальних мережах «Instagram» та «Telegram». Завдяки міцній команді студактив без перешкод здійснив «усе можливе та неможливе», щоб студенти не нудьгували і відчували себе потрібними й щасливими.

ННІ економіки і права