Директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов разом з представниками департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та директорами шкіл обговорили перспективи та основні аспекти співпраці між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та закладами загальної середньої освіти.

— Продовжуємо співпрацю з Черкаським національним університетом, який готує майбутніх фахівців дошкільної, початкової та спеціальної освіти, — зазначила Анастасія Чубіна, заступник міського голови. — Зокрема, з цього навчального семестру розпочнеться співпраця ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва з закладами освіти міста у частині практичної підготовки студентів. Так, вісім шкіл міста на постійній основі прийматимуть на стажування студентів третього курсу інституту. Під час такого стажування студенти отримають корисні знання та практичні навички, які допоможуть їм надалі професійно зростати та працювати у цій сфері.

Дана ініціатива реалізовуватиметься у межах меморандуму про співпрацю між ЧНУ ім. Б. Хмельницького та Черкаською міською радою.