15 жовтня студенти ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилися до вебінару «Академічна мобільність від Еразмус + : можливості та перспективи».

Захід  у межах святкування ErasmusDays 2022 провела в.о. завідувачки кафедри сучасник практик викладання англійської мови, доцентка Наталія Сливка. З вітальним словом виступила директорка ННІ іноземних мов, доцентка Людмила Швидка, яка розповіла про проєкти, які реалізовуються в ННІ іноземних мов, та закликала студентів користуватися можливостями міжнародних програм.

Координаторка проєкту, доцентка Наталія Сливка познайомила учасників вебінару з результатами проєкту з університетом Вальядоліда та розповіла про деталі участі у конкурсі. Її виступ доповнила студентка 4 курсу, Анастасія Лозова, яка зараз перебуває на навчанні в Іспанії.

Представник відділу міжнародних зв’язків ЧНУ Максим Щербаков закликав студентів слідкувати за актуальними міжнародними можливостями, які регулярно публікуються на сайті університету.

Кафедра сучасник практик викладання англійської мови