Студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали тренінг «НеКонфлікт».

Захід відбувся завдяки Черкаському обласному молодіжному ресурсному центру, який співпрацює з ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Мене надихнуло бажання розібратися в цій темі глибше. Я знайшов відповіді на свої запитання й зараз намагаюсь ділитися отриманим досвідом з людьми, які приходять на подібні тренінги, – зазначив начальник відділу молодіжної роботи та ресурсної підтримки громадських ініціатив ЧОМРЦ Микола Максьома.

На заході студенти мали змогу розібратися в сутності визначення конфлікту, його різновидах. Це важливо для діяльності журналіста. Дослідили типи суперечок і види поведінки людей у таких ситуаціях.

— Найбільше мені сподобалося обговорення власних конфліктів у групах, визначення їх проблематики й шляхів подолання. Ми провели час у дружній компанії. Все було дуже цікаво й весело, — поділився враженнями студент 2-PR курсу Олександр Шевченко.

Учасники тренінгу мали змогу пройти тест на визначення того, наскільки ти конфліктна людина. Окрім цього, обговорити власні проблеми й разом з іншими тренувалися знаходити неконфліктний вихід із суперечок.

Автор: Денис Непогодьєв, студент 1-Ж курсу ННІ УФСК

Фото: Наталія Бондар, студентка 2-PR курсу ННІ УФСК