Лекція про вакцинацію для студентів ННІ інформаційних та освітніх технологій і факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем відбулася у ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Спікером заходу була Тетяна Прокопенко — обласна тренерка з питань вакцинації проти коронавірусної хвороби, голова циклової комісії клінічних дисциплін № 2 Черкаської медичної академії.

На зустрічі студенти дізналися про те, які типи вакцин існують, яку перевірку вони проходять і за яким механізмом працюють, а також почули більше про важливість вакцинування і його переваги.

Студент ННІ інформаційних та освітніх технологій Олексій Ткаченко зазначив, що тепер краще орієнтується в темі вакцинування:

— Раніше про вакцинування задумувався не так серйозно, адже була відсутня така актуальність, як зараз у ситуації з пандемією. Звичайно, кожна людина має право вирішувати, чи варто їй вакцинуватися. Я ще не вакцинований, але згоден на цей крок задля свого здоров'я, здоров'я інших та збереження офлайн-формату навчання в університеті. 

Нагадаємо, розроблено анкету, яку пропонується заповнити всім студентам університету, що хочуть вакцинуватися. У приміщенні НК № 3 (бул. Шевченка, 79) працює Центр масової вакцинації, де можуть щепитися всі охочі щодня з 9:00 до 14:00, крім суботи й неділі.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького