Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продовжує підтримувати вихованців ГО «ДРУГ», евакуйованих з Херсонщини.

Організовано вже другий збір коштів. Спільними зусиллями вдалося зібрати 10 278 гривень. На ці кошти придбали: сухий корм для собак/котів; вологий корм для собак/котів; нашийники (10 штук); повідки (10 штук); ліки (для суглобів, шкіри, шерсті, для шлунку, від бліх/кліщів/паразитів, протиалергенні); мисочки (залізні); смаколики (вітаміни, кісточки) для притулку.

Напередодні на зібрані студентами 3109 гривень було придбано: корм сухий та вологий для котів і собак, каплі для загоєння ран та каплі від паразитів.

— Благодійність — це невіддільна частина нашого життя. Збір тривав два тижні й загалом зібрали 13 387 гривень. Ми розуміємо всю важливість нашої допомоги. Адже приємно усвідомлювати, що наша допомога не була марною, — говорить голова студентської ради університету Євгенія Лядецька.

— Ми стали волонтерами для цих тварин, адже розуміємо, скільки вони пережили. Завжди допомагаємо ВПО, ЗСУ, хворим діткам та іншим. ГО «Друг» стали нашими постійними друзями. Вони потребують нашої допомоги й ми маємо змогу їм допомогти. Працюємо на своєму фронті та наближаємо всіх до спільної перемоги! — переконана голова студентської ради ННІ української філології та соціальних комунікацій Мирослава Хоменко.

Вдячні кожному, хто доєднався! Не забувайте робити корисні справи, адже добро завжди повертається.

Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького