А як ви планує те провести різдвяні канікули? Можливо до сонячної Іспанії?  Студентка ННІ іноземних мов Валерія Єфименко свої різдвяні канікули проводить на Майорці, куди вона поїхала з друзями, перебуваючи на навчанні за програмою міжнародної академічної мобільності в університеті Вальядоліду, Іспанія.

Валерія поділилася своїми враженнями: «Моє перебування на навчанні в Іспанії підходить до завершення. Хочу сказати, що чотири місяці тут пролетіли, немов кілька днів. Після закінчення пар в університеті Вальядоліду ми разом із друзями спланували подорож до мальовничого острова Майорка. І це, безумовно, була найкраща подорож у моєму житті. Сама поїздка не видалася дуже легкою, адже ми їхали автобусом, потім пересідали на літак, дорога зайняла всю ніч. Було неймовірно складно лишатись на ногах без сну понад дві доби, але це було того варте! Коли приїздиш на Майорку, маєш відчуття, що ти потрапив до раю! Тепле сонечко, пальми, вода з відтінком бірюзи та неймовірна архітектура на кожному кроці. Без вагань ми зі студентами Еразмус, які стали однією сім’єю, взяли в оренду машину і вирушили подивитися всі території острову. Гірський захід зачарував нас неймовірним краєвидом на Середземне море із висоти пташиного польоту. Південь відкрив найкращі пляжі Майорки, а північ зачарувала вершинами, що точно були нагадували край світу. Цю поїздку я безумовно запам’ятаю на все своє життя».

Нагадуємо, що це вже друга студентка, яка проходить семестрове навчання в іспанському університеті за програмою академічної мобільності Еразмус+. Проєкт успішно функціонує в ННІ іноземних мов з 2019  року. Координаторка проєкту — завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови Наталія Сливка.

Кафедра сучасних практик викладання англійської мови