Студентка 2 курсу ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спеціальності «Середня освіта» Анастасія Шкурдода отримала грант на навчання в університеті імені Бар-Ілана в Ізраїлі.

Також дівчина отримала можливість брати участь у сертифікованій програмі з викладання англійської мови, яка пропонує дослідити методи вивчення іноземних мов у освітніх закладах за кордоном.

Програма реалізовується університетом імені Бар-Ілана, що знаходиться в місті Рамат-Ган. Цей заклад вищої освіти має американське коріння та є першим університетом в Ізраїлі, який пропонує навчання англійською мовою. Бар-Ілан гостинно відкрив свої двері для українських студентів та надає можливість безплатно навчатися протягом року на будь-якій з англомовних програм на бакалавраті, магістратурі чи аспірантурі.

У світлі складної ситуації, з якою зараз стикається український народ через війну у своїй країні, Університет Бар-Ілана створив спеціальний фонд для допомоги українським студентам, викладачам та дослідникам, які приїжджають до університету.

Для отримання додаткової інформації можна зв’язатися з Міжнародною школою університету Бар-Ілан за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кафедра сучасних практик викладання англійською мовою