bgb
 
 
 
 
 

Студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького запрошують стати учасниками проекту «Обличчя Незалежності».

Всеукраїнська громадська організація «Молодий Народний Рух» розпочинає відбір молодих співавторів книги, яка міститиме 100 життєвих історій про боротьбу за Незалежність України кінця 80-х — початку 90-х років. Проект «Обличчя Незалежності» реалізовується за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України в сфері відродження національно-патріотичного виховання.

До участі у проекті допускаються особи, які народилися в Незалежній Україні, мають досвід написання тексів та не пізніше 17 серпня 2018 року заповнили анкету для відбору.

Звертаємо увагу, що учасники пройдуть безкоштовне навчання з основ журналістики 25-27 серпня у  Львові.  Організатори забезпечують проживання та харчування. Доїзд до міста Львів здійснюється за власний рахунок. Після успішного проходження курсу навчання учасник семінару-тренінгу отримує сертифікат.

Учасник проекту, який пройшов навчання,  зобов’язується записати не менше 3 інтерв’ю із борцями за Незалежність України та опублікувати їх на своїх сторінках у соціальних мережах.

Із детальнішою інформацією про умови участі у проекті можна ознайомитися на сайті : http://www.mnr.in.ua

За інформацією Всеукраїнської громадської організації «Молодий Народний Рух»