Черкаський міський Палац молоді разом із громадськими театральними діячами Черкас проведуть 4-й Всеукраїнський фестиваль аматорських театрів «Фортуна Фест» протягом 27-29 вересня. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького є співорганізатором події.

Близько 15-ти студентів  університету працюватимуть на волонтерських засадах на заході. А також ансамбль барабанщиць ЧНУ «Бадабум» візьме участь в урочистій ході бульваром Шевченка «Парад Аллє», яка відбудеться 27 вересня о 15:30.

Цього року Фестиваль змінить свій масштаб і формат: збільшиться кількість колективів, які братимуть участь у заході, розшириться до національного рівня регіональна присутність.

Основний етап «Фортуни Фест» складатиметься з майстер-класів (акторська майстерність, сценічна мова, пластика тіла, грим, хореографія, сценічний бій, фехтування), зустрічей із відомими акторами, режисерами, українськими театральними діячами та зірковими гостями.

Серед учасників фестивалю: народні артисти України Дмитро Ступка та Петро Панчук, заслужений діяч мистецтва України, головний режисер Полтавського обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя Владислав Шевченко, актор театру і кіно Олег Шульга (х/ф «Червоний», 2017 рік, х/ф «Позивний Бандерас», 2018 рік), актор та виконавець козацьких пісень козак Сіромаха та інші діячі культури.

Участь у «FORTUNA_FEST_2019» — це можливість набути досвіду в галузі підготовки масштабних культурно-мистецьких заходів, а також поспілкуватися з цікавими людьми і взяти участь у корисних майстер-класах.

Приєднуйтеся! Будемо фортунити разом !

Детальна інформація за телефоном: (067) 53-90-800

Черкаський міський Палац молоді