Стати учасниками стажування у кращих університетах Канади тепер можуть і студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Віднедавна в Україні діє Канадська урядова програма науково-дослідницьких стажувань студентів Mitacs Globalink Research Intership, яка надає таку можливість.

Тривалість стажування складає 12 тижнів. Програма відбору до участі включає широкий перелік дисциплін: від науки, техніки та математики до гуманітарних і соціальних наук. Таким чином, з травня по вересень 2020 року учасники програми отримають чудову можливість навчатися у видатних професорів та проводити дослідження у кращих наукових лабораторіях університетів Канади. Претенденти обирають від 3 до 7 прикладних дослідницьких проектів, над якими бажають працювати, а самі проекти подаються професорами канадських університетів.

Участь у програмі безкоштовна.

Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків запрошує всіх бажаючих  дізнатися більше про програму Mitacs Globalink Research Internship від учасниці стажування влітку 2019 у Канаді, викладача ЧНУ Ірини Юстик.

Місце й час проведення: 4 вересня 2019 о 13:00 в ауд. 136 корпусу №3 Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

 

Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків