bgb
 
 
 
 
 

Представники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилися до створення «Стандарту молодіжних рад».

На зустрічі, що відбулася в м.Львів, ЧНУ представляв студент навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоровʼя Богдан Русалівський.

Захід проводився з метою розробки «Стандарту молодіжних рад», що реалізується ГО «Молодіжна платформа» в межах програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Участь у заході взяли представники та представниці міських, сільських та селищних молодіжних рад України віком 14-35 років.

— Мав можливість, зробити свій внесок у розробку важливого документу, який створить спільне бачення діяльності молодіжних рад в Україні!

Разом із колегами з інших молодіжних рад ми розглянули проблематику функціонування молодіжних консультативно-дорадчих органів локального рівня та приклади їх роботи. Виокремили єдині принципи роботи рад, обговорили структуру, впровадження та моніторинг реалізації стандарту. Визначили способи впровадження стандарту в роботу локальних молодіжних рад, — поділився враженнями Богдан Русалівський.

Студентська рада