Нудні тренування не для тебе? Ти любиш драйв, різноманітність та позитив? Тоді секція чирлідингу на базі ЧНУ створена саме для тебе! Приходь - і разом ми запалимо! Чекаємо як дівчат, так і хлопців!

Що таке чирлідинг?

Напевно, ви не раз дивилися американські фільми, де дівчата в яскравих костюмах танцюють з помпонами на футбольному полі в перервах між матчами. Це і є чирлідинг, тільки він тепер не лише для Америки, і не лише для дівчат.

Сьогодні чирлідинг – це популярний вид спорту, що поєднує елементи шоу, танців та видовищних видів спорту на кшталт акробатики й гімнастики. З чирлідингу проводяться безліч змаганнь, фестивалів та першостей.
Займатися чирлідингом можуть усі охочі, незалежно від статі.

Що тобі дадуть заняття чирлідингом?

  • Чудову фігуру. Стрибки, перекиди, активні танці, розтяжка - під час тренувань працюють всі м'язи, приводячи твоє тіло в тонус і формуючи красиву, підтягнуту фігуру.
  • Гнучкість та пластику. Ти забудеш про «дерев'яні» ноги та спину, зможеш ідеально володіти своїм тілом і з легкістю сідати на шпагат.
  • Позитивний настрій. Заняття чирлідингу завжди проходять весело і заряджають відмінним настроєм, навіть коли у тебе був важкий день.
  • Можливість підтримувати команди з ігрових видів спорту серед студентів ЧНУ, а також продемонструвати свої вміння з чирлідингу на різноманітних змаганнях. 
  • Найкращі спортсмени, пройшовши відбір, зможуть стати частиною основного складу групи підтримки спортивних команд на місцевих, всеукраїнських та міжнародних рівнях.

Як потрапити до команди?

Заповнюй АНКЕТУ УЧАСНИКА,  щоб ми тебе обов'язково запросили на першу зустріч, яка відбудеться 15 лютого 2022 року.

Секція чирлідингу буде працювати на базі Черкаського національного університету. Деталі за телефоном (093) 613 - 77-78 — Ірина.

Студентська рада ЧНУ