Студентки ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я здобули бронзові медалі і посіли третє місце на Кубку України з футзалу серед вищих закладів освіти.

Спочатку спортсменки з ЧНУ ім. Б. Хмельницького обіграли команду Національного університету біоресурсів і природокористування з рахунком 2:1 ( голи забили: Вероніка Волосина, Софія Завгородня).

Далі наші студентки обіграли команду Сумського державного університету з рахунком 4:2 (3 голи забила Маргарита Юрасова, 1 гол — Вероніка Волосина).

Мач за третє місце між ЧНУ та СумДУ — фінал кубку України з футзалу серед жінок студентських команд ЗВО — можна переглянути за посиланнями:

До складу команди увійшли: Волосина Вероніка, Тетяна Горбаченко, Софія Завгородня, Вікторія Кулаженко, Світлана Кулаженко, Вікторія Матюша, Руслана Дячук, Тетяна Сторчак, Софія Соловей, Маргарита Юрасова.

Тренери: Вікторія Супрунович та Богдан Кулініч. Вітаємо студенток та їхніх тренерів!

Дякуємо Всеукраїнській футбольній асоціації студентів за проведений на високому рівні турнір, комфортне розміщення та проживання на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного.

ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я