З 1 липня починається реєстрація електронних кабінетів вступників.

Приймальна комісія повідомляє, що реєстрація електронних кабінетів відбувається в Єдиній державній електронній базі даних з питань освіти (далі — ЄДЕБО).

На сайті ЄДЕБО вступник має можливість зареєструвати кабінет на основі повної загальної середньої освіти для вступу за сертифікатами ЗНО, на основі диплома молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, для вступу в магістратуру із сертифікатом ЄВІ/ЄФВВ. В Університеті працює центр подачі реєстрації електронних кабінетів та подачі електронних заяв (бульвар Шевченка, корпус № 1, каб. 203) де вступники можуть зареєструвати електронні кабінети та подати електронні заяви.

Також МОН розробило серію відеороз’яснень щодо етапів та новацій Вступу-2021.

Відеоролики доступні на сайті МОН у розділі «Вступна кампанія 2021» та на YouTube-каналі міністерства. Відеороз’яснення також супроводжуються відповідними інфографіками, які відображають основні етапи вступної кампанії. Вони розміщені в розділі «Вступна кампанія 2021» на сайті МОН та поширені в соцмережах та засобах масової інформації. Телефон приймальної комісії: 067-830-96-12 або 063-803-29-71.

Приймальна комісія ЧНУ