Студент 2-PR курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Максим Титаренко зайняв перше місце в чемпіонаті України з велосипедного спорту.

Чемпіон вже 2 рік поєднує своє спортивне життя з навчанням за ОП «Реклама та PR у медіагалузі».

— Про успіхи Максима на спортивній арені мені повідомила його мама, яка пишається своїм сином-спортсменом. Ми пишаємося, що в нашій групі є студенти, які посідають високі призові місця на всеукраїнських змаганнях. Я бажаю йому подальших успіхів і в спорті, і в навчанні, і в житті, —  поділилась кураторка 2-PR курсу, доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Наталія Ковтун.

У велоспорт Максим прийшов ще в 2020 році. Тренер  переконав перспективного юнака  розпочати свій спортивний шлях. Хлопцю дісталися хороші дані від батьків, тож наставник Максима був переконаний, що його вихованець зможе досягти високих показників у велокросі. Як результат, уже влітку 2021 року хлопець став кандидатом у майстри спорту.

— Радий, що ці чемпіонати відбулися, задоволений, що брав участь у кожному з них. Навіть під час війни спортсмени круті, бо змагаються і приносять результати своїй країні, — поділився враженнями  Максим Титаренко.

Автор: Ірина Захарченко, студентка 2-ВБ курсу ННІ УФСК
Фото взяті з особистого архіву Максима