До Дня працівників освіти щорічною обласною премією імені Олександра Антоновича Захаренка нагороджено проректора з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Галину Гаврилюк.

Галина Миколаївна пройшла трудовий шлях від учителя сільської школи до керівника Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

За час роботи в органах управління освітою була безпосереднім учасником і організатором процесу реформування освіти, брала участь у запровадженні ЗНО та моніторингу якості освіти у закладах освіти Черкаської області. З 2015 року і по теперішній час працює у ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Її основні зусилля спрямовані на захист прав та інтересів студентства, національно-патріотичне виховання, доброчинну діяльність, організацію та проведення культурно-масових заходів, які сприяють згуртованості студентства та підвищенню іміджу університету, співпрацю з профспілковими органами. Галина Гаврилюк створює умови для діяльності органів студентського самоврядування, творчих колективів, громадських організацій, які діють в університеті.

Це нагородження символічне ще й тому, що Олександр Захаренко є випускником Черкаського національного, а премія ця була заснована у 2007 році тодішнім головою облдержадміністрації Олександром Черевком.

Галина Миколаївна 7 жовтня передала премію директорці Авторської О.А.Захаренка школі в селі Сахнівка. Кошти буде використано на потреби школи.
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

Університетська родина вітає Галину Миколаївну та бажає здоров’я і наснаги для праці на благо Черкаського національного!

 

Довідково: премія імені Олександра Антоновича Захаренка  заснована рішенням Черкаської обласної державної адміністрації в 2007 році з нагоди 70-річчя видатного черкащанина, Народного вчителя СРСР та УРСР Олександра Захаренка з метою увічнення його ім’я та піднесення ролі і авторитету педагога в суспільстві, заохочення педагогічних працівників до творчої результативної праці, підвищення престижності вчительської професії в області.

Премія присуджується один раз на рік до професійного свята педагогічних працівників. 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького