«Про життя» із випускником ЧНУ ім. Б. Хмельницького, засновником школи іноземної мови «IDEAL language school» Ярославом Колісником поспілкувалися журналісти «Черкаси 24 Online».

Варто зазначити, що серед працівників «ideal-школи» є й студенти ННІ іноземних мов Черкаського національного. Окрім роботи з учнями, вони активно транслюють свою діяльність у соцмережах, роблять це досить креативно. «IDEAL language school» — приклад сучасної школи, що дає знання інтерактивно й ефективно, а Ярослав Колісник — не лише успішний випускник, а й талановитий керівник, стейкхолдер ЧНУ. 

У новому випуску відеорубрики «Про життя» Ярославу поставили 29 запитань, серед яких: у чому сила, найважливіше слово в житті, про що міг би написати книгу, про що ніколи не жартуватимеш і т. д.

Короткі відповіді на ці запитання можуть багато сказати про світогляд і плани на майбутнє героя відеорубрики.

«Мене мотивують слова голови наглядової ради холдингу «Global Spirits», ведучого ютуб-каналу «Big Money» Євгенія Черняка. Він каже, якщо ти прокидаєшся зранку і тебе немає у рейтингу «Forbes» — то біжи на роботу. Хочу чогось досягти в житті, залишити після себе вагомий слід», — відповів на одне із запитань Ярослав.

Детальніше у відеосюжеті «Черкаси 24 Online»:

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького