У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває Всеукраїнська Школа свідомого студента. Сьогодні після активної ранкової руханки на березі Дніпра на учасників проекту чекали цікаві тренінги за участі відомих спікерів.

Розпочалися заходи із зустрічі з народним депутатом України Владиславом Голубом, який дискутував на тему «Молодь у політиці». Мова йшла про активність й участь молоді в політичному житті будь-якої держави. Спікер також розповів про тенденцію останніх років, коли молоді люди стали виявляти інтерес до справ у державі та світі загалом.

Цікавими для студентів стали приклади відомих людей, які почали займатися політикою в ранньому віці. Серед них — Емануель Макрон, Себастьян Курц, Хоуп Хікс, Марі Блек й інші.

Зустріч пройшла динамічно та жваво. Спікер й учасники порівнювали політичні ситуації різних країн, обмінювалися власним досвідом, торкнулися й сьогоднішньої політичної ситуації в Україні.

На завершення тренінгу Владислав Голуб побажав студентам бути активними, цілеспрямованими та успішними:

— Кожен з нас має пам’ятати, що перш за все всі ми – громадяни України. І наше право, і наш обов’язок – сказати своє слово в доленосні для держави моменти. Без активної позиції ми ніколи не досягнемо змін і ніколи не побачимо на власні очі результати цих змін, — додав Владислав Володимирович.

Школа свідомого студента триває. Згодом на нашому сайті – детальна інформація із фотозвітом.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького