У межах Тижня науки в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся круглий стіл «Воєнна та післявоєнна економіка України: перспективи й інструменти розвитку». 

Організували захід науковці кафедри економіки та міжнародних економічних відносин і кафедри моделювання економіки та бізнесу.

Участь у ньому взяли викладачі, студенти економічних спеціальностей, аспіранти.

З доповіддю «Економічна ситуація в Україні в умовах воєнного стану» виступила Аліна Прощаликіна, кандидатка економічних наук, в.о. завідувачки кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.

Про можливості повоєнної відбудови економіки України говорив Євгеній Кирилюк, доктор економічних наук, професор, директор ННІ економіки і права. Тарас Ромащенко, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин розповів про вплив міграції робочої сили на економічний стан України. У виступі кандидатки економічних наук, доцентки кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Оксани Сотулої йшлося про шляхи розвитку освіти в умовах воєнного стану.

Віктор Денисенко, кандидат економічних наук, доцент кафедри моделювання економіки та бізнесу розповів про умови і перспективи податкової системи України.

 

 

ННІ економіки і права