Команда зі студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького за результатами конкурсного відбору вийшла у  фінал  ІV Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін».

Керівник проєкту — Наталія Попова, завідувачка кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін, керівник Регіонального Центру підтримки технологій та інновацій TISC. Усього на конкурс було надіслано 54 проєкти.

Студенти Євгенія Петриченко («Облік і оподаткування»), Назарій Кравченко («Маркетинг»), Анастасія Гайфуліна («Маркетинг»), Віталій Богуш («Фінанси, банківська справа та страхування») та Євгеній Мамлоєнко («Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали фіналістами у номінації «Комерційний проєкт». Назва бізнес-проєкту: «Платформа з пошуку роботи "Student Work"».

За результатами відбору серед 16 команд, що вийшли у фінал, команда студентів ЧНУ посіла 3 місце. Представляли проєкт Євгенія Петриченко та Назарій Кравченко.

До слова, ІV Всеукраїнський  студентський   конкурс бізнес-проєктів  «Бізнес-трамплін» організовано Міністерством освіти та науки спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом. Мета конкурсу — розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання, а також перевірка бізнес-ідей на реалістичність. Основним завданням бізнес-проєкту стало продемонструвати інноваційність бізнес-ідеї, потенціал її комерціалізації і здатність задовольняти потреби споживача.

View the embedded image gallery online at:
https://cdu.edu.ua/news/popova.html#sigProId21220c15a8

Кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін