Науково-дослідний інститут селянства та вивчення аграрної історії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького оголошує Всеукраїнський (національний) конкурс наукових та навчально-методичних видань з аграрної історії «Сіяч».

Конкурс спрямований на виявлення та відзначення кращих видань, які відповідно до сучасних вимог забезпечують потреби освітнього процесу в закладах середньої, професійно-технічної, передвищої та вищої освіти з аграрної історії.

Мета конкурсу – популяризація наукових і навчально-методичних видань з аграрної історії в освітньо-науковому просторі України, заохочення наукової та навчально-методичної роботи здобувачів вищої освіти, наукових, педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів середньої, професійно-технічної, передвищої та вищої освіти України, академічних установ.

Участь у конкурсі безоплатна.

Етапи Конкурсу:

  • 15 травня – оголошення Конкурсу;
  • 15 травня – 30 червня – подання видань до участі в конкурсі;
  • 1 липня – 31 серпня – визначення відповідності поданих матеріалів технічним вимогам, визначеним в умовах конкурсу;
  • 1 вересня – 31 жовтня – змістова оцінка конкурсних робіт та оголошення, визначення номінантів і призерів;
  • 10 листопада, Всесвітній день науки, – нагородження переможців і номінантів Конкурсу в Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького.

Для участі в Конкурсі необхідно:

  • надіслати до конкурсної комісії протягом травня-червня заявку (додаток 1), довідку про авторів (додаток 2) та один примірник друкованого видання: 18031, м. Черкаси, б-р Шевченка, 81 із позначкою «До конкурсу»;
  • продублювати надіслану інформацію пункту 1 (електронну копію заявки, довідки про авторів та пдф-примірник видання) на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Конкурсна комісія розглядає подані на Конкурс видання шляхом проведення індивідуальної експертизи, оцінювання кожним членом комісії видання за встановленими критеріями.

Електронна адреса для довідок: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Положення Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчально-методичних видань з аграрної історії «Сіяч»

Науково-дослідний інститут селянства та вивчення аграрної історії