Челендж про дистанційне навчання, під час якого викладачі діляться своїми враженнями, продовжується в ННІ природничих та аграрних наук. 
Доцент кафедри якості, стандартизації та управління проєктами Сергій Бондарчук вважає, що дистанційне навчання у сфері хімічних дисциплін часто вимагає нестандартних підходів та кмітливих рішень.
 
Проте, як показує практика поточного семестру, викладачі ННІ природничих та аграрних наук успішно впоралися з онлайн-навчанням. Не стала винятком і дисципліна «Органічна хімія». На мою думку, дистанційний формат навчання хоч і має певні недоліки щодо засвоєння лабораторного практикуму, проте вивчення теоретичної частини дисципліни навіть демонструє деякі переваги в порівнянні із традиційним підходом. Це пов’язано з підвищенням власної активності та відповідальності студента перед поставленим завданням, яке треба робити самому, часто шукати матеріал у різних джерелах. Загалом, досвід дистанційного навчання  це важлива складова в підготовці фахівців, що прагнуть бути сучасними і конкурентоздатними.
 
ННІ природничих та аграрних наук