Для науковців Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відкрито реєстрацію на вебінар «Болонський процес та міжнародна академічна мобільність».

Національний Еразмус+ офіс в Україні, Національна команда експертів з реформування вищої освіти (проєкт ЄС), Інститут лідерства, інновацій та розвитку запрошують взяти участь 25 листопада 2020 року у вебінарі з питань впровадження міжнародної академічної мобільності та визнання, на основі інструментів Болонського процесу задля розвитку інтернаціоналізації і забезпечення якості вищої освіти. 

Вебінар проводиться на виконання проєкту ЄС Еразмус+ «FaBoTo — Facilitating the use of Bologna tools for higher education institutions and quality assurance organisations» за участі Національного агентства Еразмус+ Нідерландів, Національної команди Болонських експертів Нідерландів та представників нідерландських університетів, Національної команди експертів з реформування вищої освіти та українських університетів.

Під час заходу учасники матимуть можливість поставити запитання нідерландським та українським експертам у чаті.

Коли? 

25 листопада 2020 року в режимі онлайн.

Реєстрація учасників: 13:30-14:00.

Тривалість: 14:00-16:00.

Для кого? 

Еразмус+ координатори, відділи міжнародного співробітництва, відділи мобільності, науково-педагогічні працівники, адміністративний персонал, студенти, представники Міністерства освіти і науки України, ENIC/NARIC Center, Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти, Національного агентства кваліфікацій.

ПРОЄКТ ПРОГРАМИ

Як взяти участь? 

Обов’язково зареєструватися до 22 листопада 2020 року за посиланням тут. Зареєстровані учасники отримають посилання на доступ до конференції.

До кого звертатись?

Олена Литовченко, адміністратор проєкту в Україні, е-пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Довідково, інформація про проєкт FaBoTo+ — за посиланням тут.

Запрошуємо до участі!

Навчально-науковий центр зовнішніх і міжнародних зв'язків ЧНУ