21 червня відбулася ІІІ Міжнародна наукова конференція Української асоціації дослідників освіти «Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження».

Захід проводився в межах реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «Європейські індикатори якості освітніх досліджень для розширення можливостей освітян в Україні» (№ 587032-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-SUPPA), а також у партнерстві з проектом «Навчаємося разом» (Фінська підтримка української шкільної реформи). 

У роботі конференції взала участь професор кафедри алгебри та математичного аналізу ННІ інформаційних та освітніх технологій Ірина Акуленко, яка була модератором в одній із дискусійних груп. У дискусійних групах увага учасників зосереджувалась навколо трьох ключових проблем: розвитку потенціалу освітніх досліджень для розвитку освіти в Україні, ролі освітніх досліджень для реформування педагогічної освіти, академічної доброчесності і європейських етичних стандартів в освітніх наукових дослідженнях. 

Джерело: ННІ інформаційних та освітніх технологій