Конкурс краси й талантів «Містер і Міс ЧНУ-2020» відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Учасники демонстрували свою вроду, фізичну форму, дивували танцювальними номерами, грою на музичних інструментах, вокалом, проявляли креативність та відповідали на запитання інтелектуального конкурсу.

Привітав учасників та вручив їм нагороди ректор університету Олександр Черевко:

— У Черкаському національному є свої традиції. Конкурс краси — це одна із них. Учасники показали те, наскільки багатогранними, умілими, амбіційними, талановитими й красивими вони є. Я вважаю, що саме за такою молоддю – наше майбутнє. Цей конкурс допоміг їм розкритися, позбавитися від комплексів і показати себе в абсолютно новому амплуа. Я ціную усіх студентів і вірю в них. Знаю, що вони завдяки своїй креативності зможуть подолати будь-які виклики, тому бажаю кожному перемог та реалізації задумів.

Він також подякував учасникам, гостям, партнерам конкурсу та журі.

До привітання також долучився голова первинної профспілкової організації ЧНУ Анатолій Стеценко:

— Від імені глядачів хочу подякувати всім організаторам, адже позитивні емоції зашкалюють. Учасники конкурсу продемонстрували те, як можна розкритися, коли навчаєшся в Черкаському національному. Сьогоднішній конкурс стане для студентів незабутнім, а також дасть можливість не відчувати закомплексованості, проявляти сміливість, бути переможцями!

Подякувала за підтримку та участь у заході голова студентської ради ЧНУ Мар’яна Кусяка. Вона зауважила, що особливістю цьогорічного святкування став конкурс талантів, який провели раніше на тиждень.

— Цього року були змінені організатори, тому для них конкурс був викликом: зробити краще, ніж раніше. Нам дуже хотілося створити сильну команду, підшукати гармонійних партнерів, щоб учасники змогли розкритися і поборотися за перемогу, — додала Мар’яна Кусяка.

Очільниця студентської ради висловила окрему подяку голові та членам журі і спонсорам дійства, а саме: первинній профспілковій організації ЧНУ ім. Б. Хмельницького, Департаменту освіти та гуманітарної політики, управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, «Teen club», школі макіяжу «Beautyface», спортивному клубу «Matrix», спа-салону «Slon-spa», кафе «Сaffeine», рекламно-поліграфічного центру «Фотокопіцентр», магазину «Дай вдягну», творчій майстерні «Яся», магазину чоловічого одягу «Paradise», «Wonder», магазину жіночого одягу «Be happy», лаунж-бару «Monika 2049», кав’ярні «BrewLove», студії краси «Lamilash by Anna», суші-бару «Fugu», стилісту весільних зачісок «Zoriana Khrystoriz», першій черкаській бургерній «Hello burger», «Ideal bouquet», студії краси «Tory», «Lashes by Tanya Moskovchenko», весільному дому «Aphrodite», ательє жіночої білизни «Tori touch», школі-студії шугарингу «Caramel», ТМ «Смаковинка», депутату Черкаської міської ради Артуру Акопяну, виробнику ортопедичної продукції «Венето», нічному клубу «111».

Згадала й інформаційних спонсорів свята — інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Про все», ТРК «Ільдана», інформаційний портал «Вичерпно».

За рішенням журі міс ЧНУ-2020 стала Анастасія Шкляренко, студентка ННІ природничих та аграрних наук. Звання містера ЧНУ-2020 отримав Гліб Шунько, студент ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я.

Переможець зізнається, що дуже хвилювався та почувався спантеличеним, коли під час оголошення переможця почув своє ім’я:

— Емоції переповнюють. Я зараз дуже щасливий. Хочу подякувати всім організаторам та учасникам сьогоднішнього заходу.

«Міс ЧНУ-2020» розповіла, що протягом трьох років мріяла взяти участь у конкурсі, але через життєві обставини довелося відкласти. І ось нарешті її мрія збулася:

— Я взяла участь у конкурсі, аби стати впевненішою, більш дисциплінованою. Бажання побороти страх стало поштовхом випробувати себе в такій події. Важливим результатом є особисті зміни, а не присвоєний титул. Участь у конкурсі для мене важливий досвід. Дівчатам, які теж хочуть випробувати себе, бажаю усе-таки наважитися і прийти сюди, оскільки мрії мають властивість здійснюватися.

«Першою віцеміс» журі визнало Анастасію Давиденко, студентку ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я, а «Першим віцемістером» став Володимир Вовк, студент ННІ української філології та соціальних комунікацій. Фіналіст розповідає, що підтримати його прийшли рідні та друзі. Хлопець зізнається, що не очікував такого результату.

— Конкурс краси — це одна з найкращих подій, що відбулися в моєму житті. Підтвердилася теорія, що кучеряві завжди гарніші. Я переконаний, що Глєб теж кучерявий, але добре це приховує, – жартує Володимир Вовк.

Перемогу в номінації «Друга віцеміс» здобула Крістіна Честякова, студентка ННІ іноземних мов, а «Другим віцемістером» став Дмитро Ремінний, студент ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я.

Крім цього, приз глядацьких симпатій отримала Єлизавета Гунько, студентка ННІ економіки і права, та Глєб Шунько, студент ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я.

Жоден зі студентів не залишився без титулу. Звання «Міс та Містер посмішка» отримали Єлизавета Гунько, студентка ННІ економіки і права, та Максим Салата, студент ННІ міжнародних відносин, історії та філософії. «Міс та Містером талант» стали студенти ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Владислава Манько і Денис Майстренко. У номінації «Міс та Містер фотомодель» перемогли Анна Сіренченко, студентка ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, і Джуніо Агбасога, студент ННІ економіки і права, а «Міс та Містер фітнес» — Валерія Подобіна, студентка ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я, та Денис Динда, студент ННІ української філології та соціальних комунікацій. «Міс та Містером ніжність» стали Анна Гриневич, студентка ННІ економіки і права, та Ігор Школяр, студент ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я. Звання «Міс чарівність» отримала студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Тамара Віхарєва, а «Містер мужність» — студент ННІ економіки і права Микита Сальтевський.

Кожен з учасників отримав подарунки — від ректора, профспілкового комітету, спонсорів, гостей. А також море квітів від батьків та друзів, шквал оплесків від шанувальників!

Творчі виступи конкурсантам та глядачам дарували співочий дует студентки ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Мар’ї Бровченко та студента ННІ економіки і права Владислава Канівця, а також студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Анна Серьоженкова.

Глядачі в залі теж мали можливість взяти участь у веселих конкурсах та отримати подарунки від партнерів заходу.

За створення святкової атмосфери дякуємо й ведучим дійства Антону Куцелепі та Дмитру Подорошку, завдяки яким жоден гість «не сумував»!

Запрошуємо переглянути відео про конкурс:

БІЛЬШЕ ФОТО

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Дар’я Роженкова

Фото: студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Юлія Гаврик, працівники ВІЗГ ЧНУ Руслан Крижанівський та Анна Рудь