bgb
 
 
 
 
 

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбуваються студентські вибори. Обирають очільника студентської громади університету, голів студентських рад навчально-наукових інститутів, факультетів, гуртожитків та делегатів у раду університету.

Роботу дільничні комісії розпочали сьогодні о 9 годині ранку. Студенти підтримували своїх кандидатів та охоче ділилися враженнями про виборчий процес.

Першокурсниця навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Крістіна Бадрак вперше обирає членів студентського самоврядування. Дівчина впевнена в своєму виборі та переконана, що студентські ради сприяють тому, щоб студентське життя було більш цікавим.

«Сьогодні голосувала, адже я — представник університетської громади і вважаю, що моя думка важлива. За кого віддати голос, знала відразу, тому буду рада, якщо мій вибір підтримає більшість студентів. Майбутньому голові студентської ради бажаю реалізації задумів та успіху у виконанні поставлених завдань», — говорить студентка.

Досвід роботи в органах студентського самоврядування має магістрантка ННІ історії і філософії Інна Виноградова. Вона вважає, що головою студентської ради університету має бути людина цілеспрямована, працьовита, амбіційна, яка зможе розвивати студентське самоврядування.

 Чого очікує від переможців виборів до студентського самоврядування, розповіла третьокурсниця ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Інна Петренко: «Для мене важливо проголосувати, бо я розумію наскільки кожен голос важливий для кандидатів. Від них я очікую чогось по-справжньому нового, цікавого, незвичайного, драйвового. Головне, щоб кожен із них працював як на благо університету, так і на благо студентів».

Перший день голосування завершився сьогодні о 16 годині. Нині члени ЦВК підраховують кількість голосів. Результати голосування будуть оприлюднені 18 жовтня. Цього ж дня студенти обиратимуть голів студентських рад гуртожитків.

Детальніше про виборчий процес дивіться у фоторепортажі.

 

 Підготували студентки ННІ української філології та соціальних комунікацій Вікторія Нянько, Катерина Бондар

Фото: прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького