У Черкаській обласній бібліотеці для юнацтва імені Василя Симоненка 15 лютого пройшла зустріч викладачів та студентів ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з учителями англійської мови закладів середньої освіти м. Черкаси.

Доцент кафедри теорії та практики перекладу, доктор філологічних наук, член Національної спілки письменників України Валерій Кикоть розповів про свій творчий та життєвий шлях, роботу військовим перекладачем, презентував свої книги перекладів художньої літератури та наукові перекладознавчі дослідження, поділився викладацьким досвідом.

А майбутні перекладачі, студентки-магістрантки Анна Чепурна і Дарина Мазун поділилися своїми враженнями від опанування іноземними мовами та перекладацьким фахом в Черкаському національному та розповіли про переваги навчання на кафедрі теорії та практики перекладу.

Під час зустрічі студенти та вчителі ознайомилися з фондами літератури іноземними мовами, які в бібліотеці ім. В. Симоненка найбільші в Черкаській області.

 

Кафедри теорії та практики перекладу