Відповідно до умов контракту з Міністерством освіти і науки України ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко прозвітував про свою роботу в 2019 році. Це підсумок роботи за рік колективу університету.

Звіт ректора заслухали делегати конференції трудового колективу університету. Його також опубліковано в газеті «Наш національний» та на сайті університету.

В обговоренні звіту взяли участь начальник навчально-методичного відділу Тетяна Запорожець, викладач кафедри якості, стандартизації та управління проєктами Сергій Бондарчук, завідувачка кафедри педагогіки та психології Інна Лук’янець, голова конференції трудового колективу, професор кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки Анатолій Чабан, директор наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича Григорій Голиш, завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко, голова студентської ради університету Мар’яна Кусяка, голова профкому університету Анатолій Стеценко, декан факультету обчислювальної техніки, інформаційних та управляючих систем Володимир Салапатов, директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов. Ректор відповів на питання делегатів конференції.

Із повною версією звіту ректора можна ознайомитися на сайті університету.

Про підсумки роботи ЧНУ ім. Б. Хмельницького йдеться також у №44 газети «Наш національний».

Конференція трудового колективу внесла зміни до нинішнього складу та розглянула питання про формування нового складу в 2020 році.

Важливим питанням порядку денного стало обрання нового складу вченої ради університету.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького