Одним із партнерів проведення Всеукраїнського кіберспортивного турніру серед студентів України «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup» є Черкаська гімназія № 9. Під час проведення фінальної частини змагань у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького команда з робототехніки «Kiborgs.UA» розважатиме глядачів у зоні активностей для глядачів.

Команда з робототехніки «Kiborgs.UA» є «родзинкою» і візитівкою закладу освіти. Члени команди — школярі — активно беруть участь у всесвітніх олімпіадах та міжнародних змаганнях із робототехніки. Відтак, учні відвідали з навчальною метою такі країни, як Угорщина, Ліван тощо. Юні «Кіборги» розробляють, будують та запрограмовують моделі роботів, які здатні виконувати різноманітні завдання: грати у футбол чи демонструвати вирішення реальної проблеми.

Команда «Kiborgs.UA» під час кіберспортивного турніру в Черкаському національному університеті презентуватиме свої напрацювання й можливості робототехніки. Кожен охочий зможе випробувати свої сили в робофутболі та дізнатися більше про роботоконструювання.

Нагадаємо, уперше в Черкасах відбудеться Всеукраїнський кіберспортивний турнір серед студентів України «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup». Усеукраїнський фінал проведуть на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Команди змагатимуться в DOTA 2 та Cоunter Strike. Призовий фонд таких змагань — 50 тисяч гривень! Між уболівальниками та глядачами також розігруватимуться призи і подарунки. 

Запрошуємо всіх охочих долучитися до кіберспортивного заходу, який проходитиме в понеділок 9 грудня з 10:00 до 20:00 в ЧНУ (актова зала).

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького