Для студентів ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького було проведено семінар, присвячений можливостям міжнародної академічної мобільності за програмою Еразмус +.

У семінарі взяли участь директорка ННІ іноземних мов Людмила Швидка, завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови, координаторка програми Еразмус + Наталія Сливка та студенти 2-4 курсів спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія».

Студентка 2-А курсу Анастасія Шкурдода приєдналася до зустрічі із далекого Ізраїлю, де зараз перебуває на навчанні. Вона розповіла учасникам про свій досвід у молодіжних обмінах за програмою Еразмус + та дала корисні поради щодо пошуку можливостей участі в подібних проєктах. Анастасія Лозова нещодавно повернулася із навчання в університеті Вальядоліда, Іспанія. Вона з захопленням поділилася своїми враженнями від навчання, нових знайомств та чудових подорожей визначними містами Іспанії під час своєї мобільності. З Іспанії приєдналася до зустрічі й Лера Єфименко, студентка першого курсу магістратури ННІ іноземних мов. Маючи попередній досвід академічної мобільності, Лера вирішила продовжити навчання в магістратурі іспанських університетів Саламанки та Вальядоліда, успішно поєднуючи із навчанням в ЧНУ.

Вона поділилася особливостями навчання за магістерською програмою та відзначила величезний позитивний вплив участі у проєкті Еразмус + на розвиток професійних та особистісних якостей учасників. На завершення всі учасники мали змогу взяти участь у вікторині та отримали призи від National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team.

ННІ іноземних мов