bgb
 
 
 
 
 

Студентка психологічного факультету Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Ірина Тітовська разом зі своєю командою організувала і провела «Форум з ефективних комунікацій».

Захід, що проходив 5 жовтня в Черкаській обласній філармонії, зібрав близько 300 людей, які залишили дуже позитивні відгуки про подію.

Це була цікава і наповнена подія, мотиваційного-пізнавального характеру.

Спікерами форуму були сама Ірина з темами «Як інтроверту комунікувати в екстравертному світі» і «Як розпізнати маніпуляцію», а також Людмила Бондаревська,  психологиня,  кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології, глибинної корекції та реабілітації, з темою «Мій блог — мої кордони».

Крім того були запрошені  Іван та Михайло Іскімжі,  рідні брати, співвласники мережі закладів громадського харчування «ШО ТУТ?». Вони виступили з темою «Щира комунікація бізнесу в сучасних реаліях». Відома українська телеведуча на каналі СТБ, коуч за міжнародними стандартами, волонтер міжнародного фонду UA24, амбасадор прихистку для внутрішньо переміщених осіб благодійного фонду «Твоя опора», жінка, що надихає тисячі людей своїм прикладом, Надія Матвєєва  представила тему «Публічна комунікація: як зберегти щирість створюючи бажаний образ».

Також до допомоги в проведенні долучились студенти першого курсу кафедри психології, які здобули цінний волонтерський досвід  на такому масштабному заході.

Організатори планують наступний  захід провести вже наступної весни з новими цікавими темами та спікерами.

Психологічний факультет