6 листопада 2023 року відбулися два мовні клуби для студентів ННІ іноземних мов, які провів директор школи німецької мови «StartDeutsch Schule» Маркус Пойзер, що завітав до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Студенти усіх спеціальностей, які вивчають німецьку мову в ННІ іноземних мов, мали змогу поспілкуватися з носієм мови, дізнатися багато нового та вдосконалити свою німецьку.

Робочий візит до ЗВО відбувся у межах співпраці Маркуса Пойзера як роботодавця кафедри німецької філології. Під час відвідин ЧНУ було презентовано новітні методики у викладанні німецької мови для студентів спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія». Викладачі кафедри обмінялися з носієм мови досвідом та своїми знаннями з методики навчання німецької мови.

Здобувачі освіти відзначили змістовний формат мовного клубу, яскраву презентацію та інтерактивний виклад матеріалу, новітні методики навчання німецької мови та особисту харизму носія мови. Маркус Пойзер з легкістю залучав студентську молодь до спілкування німецькою мовою. Мовний клуб проходив у дружній атмосфері, де студенти змогли продемонструвати власні знання, спілкуючись на різні теми. Кожен учасник заходу отримав стимул для подальшого удосконалення знань з німецької мови. Студенти та викладачі кафедри німецької філології щиро дякують Маркусу Пойзеру за співпрацю та з нетерпінням чекають нових зустрічей.

Кафедра німецької філології