У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває вручення дипломів. Студентам видають їх у навчально-наукових інститутах і на факультетах, із дотриманням карантинних норм та обмежень.

Серед перших диплом за спеціальністю «Право» отримав Сергій Лугеря — голова громадської організації «Об’єднання бійців-реформаторів», герой АТО, доброволець, який пройшов Дебальцеве. Він активно використовує набуті знання у власній професійній і громадській діяльності. І отримання диплома — важливий етап у його житті.

— Пишаюся такими випускниками, адже те, що вони зробили як захисники Вітчизни, є прикладом для молоді. Сергій Олександрович і раніше був частим гостем на наших патріотичних заходах. А нині ми домовилися про подальшу співпрацю між Черкаським національним університетом і випускниками-учасниками АТО/ООС, — зазначив виконувач обов'язків ректора Олександр Черевко, вітаючи випускника.

Сергій Лугеря зізнався, що навчання дало йому дуже багато:

— Дякую колективу університету! Усім рекомендую тут навчатися, бо викладачі дають дуже великий обся знань, навіть якщо це заочна форма навчання. Для мене це великий поштовх, і я щасливий, що отримав у ЧНУ ступінь бакалавра.

Сергій Олександрович розповів, що ЧНУ був справжньою опорою для всіх учасників АТО/ООС Черкащини.

— Я вступив сюди у 2015 році, коли було незрозуміло, якою буде процедура вступу для учасників АТО. Разом із колективом ЧНУ пройшли непростий шлях вибудовування цієї процедури і власне навчання. Дуже вдячний всім і особисто Олександру Володимировичу Черевку за його допомогу, підказки, життєвий досвід, яким він ділився. Він дав дуже багато слушних порад, консультацій не лише мені, а й усім АТОвцям і нашій організації «Об’єднання бійців-реформаторів». За ці роки університет став опорою для організації, для всіх учасників АТО/ООС Черкащини. Тому всім побратимам, які ще не пішли на навчання — рекомендую вступати до ЧНУ.

 

Нагадаємо, цьогоріч дипломи бакалаврів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримують 1200 випускників. Вручення дипломів триває.

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького