Карантин продовжується, проте це не привід сумувати. Повідомляємо, що сьогодні останній день прийому заявок на мистецький фестиваль «Студентська весна-2020». Уже о 23:00 буде припинено прийом заявок на конкурс талантів.

Відбулися також зміни в порядку проведення конкурсу. Оргкомітет конкурсу спільно зі студентською радою прийняли непросте рішення, яке цілком відповідає реаліям життя.

Відтепер студенти, котрі подавали заявки на участь у номінації «вокальне мистецтво», будуть боротися за призові місця в онлайн-форматі. Усі, хто змагається у вказаній номінації, мають до 10. 04. 2020 на пошту студентської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. надіслати відеозапис своєї пісні. І вже 13 квітня всі студенти університету зможуть долучитися до обрання переможців у номінації «вокальне мистецтво». Для цього на університетському телеграм-каналі треба проголосувати за свого фаворита. Голосування триватиме з 13 по 19 квітня. Результати конкурсу будуть оприлюднені 22 квітня.

Які нагороди чекають переможців у номінації «вокальне мистецтво»:

1 місце – 1 000 грн та запис пісні у професійній студії.

2 місце – 1 000 грн.

3 місце – 500 грн.

Ми розуміємо, як складно виконати конкурсні номери в інших номінаціях, тому відтерміновуємо їх оцінювання до завершення карантину. Виступи буде оцінювати професійне журі в офлайн-форматі. Коли і як це відбуватиметься — повідомимо на сайті університету. Кожного учасника особисто поінформуємо про внесені зміни до положення конкурсу.

Не виходьте з дому, мийте руки і будьте здорові!

 

Відділ виховної роботи