Для вступників до магістратури Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького буде проведено додатковий набір у жовтні. «Правила прийому для здобуття вищої освіти у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького у 2020 році» передбачають додаткові строки прийому заяв і документів для здобуття ОС «Магістр». 

Ті вступники, які з різних причин не склали ЄВІ, матимуть додаткову змогу це зробити ще в межах вступної кампанії 2020. Так, наказом Міністерства освіти і науки України визначено терміни проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (https://testportal.gov.ua/spetsialno-organizovana-sesiya-yedynogo-vstupnogo-ispytu/).

31 жовтня 2020 року відбудеться спеціально організована сесія ЄВІ, яка проводитиметься за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для вступників, які:

  • зареєструвалися для участі в єдиному вступному іспиті, але бажають повторно скласти ЄВІ;
  • не зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ.

Вартість спеціально організованої сесії — 510 грн.

Пункти тестування для проведення спеціально організованої сесії ЄВІ створюватимуться в містах, де розташовані регіональні центри.

Реєстрація вступників для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ триватиме з 14 по 25 вересня 2020 року. Її здійснюватиме приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

 

Приймальна комісія