Виставку «Весна квітує», присвячену Міжнародному жіночому дню, відкрили в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

У фотопроєкті представлені світлини студенток кожного інституту й факультету ЧНУ з квітами.

Виставку організували студентка ЧНУ Анна Тиха спільно з відділом виховної роботи і відділом інформації та зв'язків із громадськістю. «Розцвісти» експозиції допоміг магазин «Квіти», з букетами якого фотографувалися дівчата.

За словами співорганізаторки Анни Тихої, спочатку виставку не планували створювати. Але побачивши ніжність, яскравість і різноманітність світлин, було вирішено організувати фотопроєкт.

«Кожна учасниця обрала «свій» букет, який ідеально зображав її характер, зовнішній вигляд абощо. Погодьтеся, ми любимо квіти будь-якими: із шипами чи колючками, неідеальними пелюстками, великими бутонами чи дрібним цвітом. Але чомусь часто ми не відчуваємо такої безумовної любові до себе. За свої неідеальності ми себе сваримо, соромимося їх. Так, жінки дійсно дуже різні, але кожна з нас прекрасна по своєму. Немає недоліків у зовнішності, є лише наші особливості, і найменше, що ми можемо зробити — це полюбити себе, — пояснила ідею фотопроєкту Анна Тиха. 

Відвідати фотовиставку можна протягом 5-9 березня в НК № 1 на першому поверсі.


Дякуємо дівчатам, які взяли участь у проєкті і представили свої інститути й факультети: Олесі Трипутень (ННІ інформаційних та освітніх технологій), Єлизаветі Воловіченко (ННІ природничих та аграрних наук), Діані Бондаренко (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва), Юлії Кабиш (ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я), Аліні Мельник (ННІ міжнародних відносин, історії та філософії), Мішель Івановій (ННІ української філології та соціальних комунікацій), Дар'ї Загребельній (факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем), Зоряні Вороновій (ННІ економіки і права), Анні Тихій (психологічний факультет), Анжеліці Вербицькій (ННІ іноземних мов), голові студради ЧНУ Мар'яні Кусяці (ННІ економіки і права). 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького