14-16 липня у Києві відбувся Конгрес Української студентської ліги. До участі в заході долучилася студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Амєлія Хренова.

Амєлія — бере активну участь у студентському самоврядуванні та низці волонтерських проєктів, голова студентської ради ННІ іноземних мов. Вона ділиться своїми враженнями:

— Три насичених яскравих і цікавих дні! Цього разу обирали нову виконавчу колегію, заслухали звіт. Була вражена кількістю надзвичайно крутих проєктів, що були реалізовані упродовж попередніх двох років.

Приймали нових повноправних членів. Як член однієї з команд я долучилася до дебатів. Конгрес ішов хвилююче, конкуренція була висока! Мали 3 крутих панельні дискусії, особливо запам'яталася антикорупційна.

Не минув Конгрес без світського вечора, на якому, звісно ж, додалося добрих знайомств і було обговорено багато ідей для співпраці.

У цілому, була щаслива представляти наш університет на такій крутій події. Нам треба творити кращий час разом, а почати кожному варто з себе!

Студентська рада