Продовжують роботу експериментальні курси, які організовують кафедра фонетики і граматики англійської мови та кафедра німецької філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького для учнів старших класів.

Цьогорічний тривалий карантин наклав певні обмеження і скорегував форму подання матеріалу. Замість традиційної очної форми зустрічей, викладачі кафедри запропонували всім охочим пройти комплексну підготовку до ЗНО у форматі онлайн. Кожного тижня вони викладають на фейсбук-сторінці кафедри фонетики і граматики англійської мови матеріали, які допоможуть випускникам якісніше підготуватися до трьох видів завдань ЗНО: Reading, Listening та Language Use. Очікується, що пройшовши тести і перевіривши свої відповіді за наведеними ключами, майбутні абітурієнти не лише якісно підготуються до ЗНО, але й отримають нагоду навчитися здобувати знання в режимі самостійної роботи, що є однією з актуальних навичок сьогодення.

Запрошуємо наших майбутніх абітурієнтів та всіх охочих перевірити свої знання з англійської та німецької мов та вміння з основних видів мовленнєвої діяльності за покликанням: https://www.facebook.com/groups/phonetics.and.grammar/?ref=bookmarks

ННІ іноземних мов