Студенти та викладачі ННІ міжнародних відносин історії та філософії, як партнери, долучились до участі в онлайн-заході «Музеї і культурна дипломатія: "Дім Грушевських"» 18 травня 2021 року.

 Подія відбувалася в Історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського в межах проєкту «Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі Україна».

Під час реалізації проєкту відбулась презентація фільму про людину, котра з дитинства, зростаючи на Кавказі, мріяла про Україну; котра писала і творила історію України, вивівши її на європейську орбіту; котра завжди поверталася в Україну, бо іншої України у неї не було? Так, за 16 хвилин автори намагались розповісти про Михайла Грушевського.

Інший блок — про Дім Грушевських, який був і залишається справжнім вогнищем українства. А ще про Музей Грушевського — успішний і креативний Музей!

У проєкті від ННІ брали участь студенти різних курсів та різних освітніх програм: Андрій Косов, Максим Богун, Анна Крохмальова, Іванна Капустинська, Анна Стеценко, Ярослав Римарчук та інші. Активними учасниками дискусії стали Олександр Красюк, Марія Викович, Ілля Опарін, за що дирекція ННІ оголошує їм подяку! Студенти аналізували сюжет, висловлювали власне бачення, давали рекомендації медійникам.

Захід відбувся за підтримки Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин, інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, Фонду Ганса Зайделя в Україні під егідою Міністерства закордонних справ України в партнерстві з Медіацентром ГДІП «Європейські культурні цінності і культурна дипломатія» (куратор — Ірина Матяш).

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Запрошуємо переглянути пряму трансляцію на офіційному ютуб-каналі «GDIP Media Center»:

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії