bgb
 
 
 
 
 

Нову комп’ютерну техніку і телевізори отримав Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького за сприяння депутатської фракції партії «Свобода» в Черкаській обласній раді.

— Сьогодні я рада передати навчально-науковому інституту фізичної культури, спорту та здоров’я 6 комп’ютерів, 2 ноутбуки та 3 телевізори. Придбане все це за кошти обласного бюджету, тобто завдяки платникам податків. Наша фракція лише спрямовує їх на правильні потреби, — зазначила депутат обласної ради Оксана Ковбоша. — Ми підтримуємо спорт і хочемо, щоб Черкаси стали столицею спорту. А ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я обрали саме тому, що тут готують чемпіонів та вихователів чемпіонів.

— Ми вдячні депутатському корпусу обласної ради, зокрема, Оксані Ковбоші і депутатам від партії «Свобода», вдячні всім, хто підтримує університет, — зазначив ректор Олександр Черевко. — Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та здоров’я завдяки здобуткам своїх студентів та випускників відомий в Україні і далеко за її межами. І ми робимо все, щоб покращити умови навчання, щоб дати можливість інститутській громаді досягати вагомих результатів — у навчанні, науці, спорті.

— Наш інститут постійно відчуває підтримку і з боку депутатів, і з боку керівництва університету, — підкреслив директор ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Леонід Нечипоренко. Він розповів, що за підтримки ректора реконструйовано спортивний зал, споруджується спортивний майданчик, очікуємо новий спортивний інвентар. Депутатський корпус теж допомагає: торік придбали спортивну форму, ще ряд проектів на стадії реалізації.

— Ми пишаємося своїми студентами! Кому, як не їм, створювати належні умови для розвитку! — підсумував Леонід Анатолійович.

 

Владислава Громенко, студентка 4-Ж ННІ української філології та соціальних комунікацій